Αξιοθέατα Ευρύτερης Περιοχής - Coralli Ξενοδοχείο Πέρδικα Θεσπρωτίας

Αξιοθέατα Ευρύτερης Περιοχής

Από το Ξενοδοχείο μας, έχετε πολλές δυνατότητες για ημερήσιες εκδρομές και σας παρέχεται η ευχέρεια να γνωρίσετε τις ομορφιές της Θεσπρωτίας και της Ηπείρου γενικότερα.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο Coralli, μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε διάφορες δραστηριότητες, όπως για παράδειγμα πεζοπορία στην κοντινή περιοχή. Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα γύρω από το ξενοδοχείο μας ακολουθώντας διάφορα μονοπάτια, θαυμάζοντας την όμορφη παραλία Καραβοστάσι και το ειδυλλιακό τοπίο. Μπορείτε ακόμη να νοικιάσετε ένα ποδήλατο και να εξερευνήσετε τις κοντινές τοποθεσίες και διαδρομές.Παρακάτω, παρουσιάζουμε ορισμένα μέρη που αξίζει να επισκεφθείτε. Το προσωπικό του ξενοδοχείου μπορεί να σας παράσχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και να σας δώσει μερικές ιδέες - προτάσεις για τις εκδρομές σας. Μην διστάσετε να μας ρωτήσετε οτιδήποτε θέλετε. Θα σας συμβουλεύσουμε ευχαρίστως σχετικά με τα αξιοθέατα που πρέπει να επισκεφθείτε, πού να πάτε, κλπ.

Παραλία Καραβοστάσι

Εκτός από τη βόλτα με τα πόδια, έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε την περιοχή γύρω από την παραλία του ξενοδοχείου μας και με ποδήλατο, με διαδρομές τόσο σε ασφαλτοστρωμένο δρόμο, όσο και σε χωματόδρομους.Αξιοθέατα Περιοχής

Στην περιοχή της παραλίας Καραβοστάσι Θεσπρωτίας, αξίζει να επισκεφτείτε:

» Το Λαογραφικό Μουσείο, στην κεντρική πλατεία του χωριού στην Πέρδικα, απέναντι από το Κοινοτικό Κατάστημα και το Πνευματικό Κέντρο
» Το θαυματουργό μοναστήρι του Αγ. Αθανασίου
» Τις υπόλοιπες παραλίες
» Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης (80 χλμ)
» Μετέωρα (3 - 3.5 ώρες)
» Ζαγοροχώρια (120 - 150 χλμ)
» Φαράγγι του Βίκου (120 - 150 χλμ)

Πάργα (17 χλμ)Σύβοτα (16 χλμ)

Τα πανέμορφα Σύβοτα και οι παραλίες τους αποτελούν έναν πολύ κοντινό προορισμό μόλις σε απόσταση 17Km.

sivota-beaches

Σούλι - Αχέροντας (43 χλμ από Γλυκή)

Σε μικρή απόσταση βρίσκετε ο ποταμός Αχέροντας, το ποτάμι των μύθων και των θρύλων. Εκεί μπορείτε να κάνετε πεζοπορία, ανεβαίνοντας από το μονοπάτι της Τζαβέλαινας και να φτάσετε έως το ηρωικό Σούλι. Είναι μια διαδρομή που θα σας μείνει αξέχαστη. Έχετε την δυνατότητα να διασχίσετε το φαράγγι του Αχέροντα και μέσα από το ποτάμι, με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε rafting ή πεζοπορία στην περιοχή. Φυσικά, μπορείτε εάν θέλετε να ενοικιάσετε ποδήλατο και να κάνετε βόλτες απολαμβάνοντας την ομορφιά του φυσικού τοπίου.