Πώς θα έρθετε - Coralli Ξενοδοχείο Πέρδικα Θεσπρωτίας

Πώς θα έρθετε

Συντεταγμένες GPS
Γεωγρ. Πλάτος:  39.337920 – Γεωγρ. Μήκος: 20.289043

Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στην παραλία Καραβοστάσι Θεσπρωτίας. Είμαστε σε απόσταση περίπου 2 km από τη γειτονική παραλία του Αρίλλα. Παρακάτω δίνονται οδηγίες για το πώς θα φτάσετε οδικώς στην παραλία Καραβοστάσι Θεσπρωτίας.

Από Πρέβεζα ή Πάργα

Ερχόμενοι από Πρέβεζα, η συντομότερη διαδρομή είναι να ακολουθήσετε βόρεια τον E55 όπου περίπου 6Km μετά το Μαργαρίτι στρίβετε αριστερά στο Καρτέρι. Η παραλία Καραβοστάσι Θεσπρωτίας απέχει 17Km από το Καρτέρι.

Αν διαθέτε λίγο παραπάνω χρόνο, αξίζει να βγείτε από τον Ε55 στη διασταύρωση για Πάργα. Αφού περάσετε από την γραφική Πάργα, συνεχίστε βόρεια και περνώντας από τα τελευταία χωριά του Νομού Πρεβέζης, Ανθούσα και Αγιά, στο 12ο χιλιόμετρο στρίψτε αριστερά για τις παραλίες, χωρίς να χρειαστεί να περάσετε μέσα από την Πέρδικα.

Από Ηγουμενίτσα

Αν και μπορείτε να φτάσετε πάλι από τον Ε55 και το Καρτέρι, η προτεινόμενη διαδρομή είναι να στρίψετε δεξιά στην Πλαταριά και οδηγώντας παραλιακά για 12Km να περάσετε από τα πανέμορφα Σύβοτα. Μετά από άλλα 10Km, μπορείτε να στρίψετε αμέσως δεξιά για τις παραλίες.

Από Ιωάννινα

Ερχόμενοι μέσω Εγνατίας, βγείτε στην έξοδο Βασιλικός και ακολουθήστε την κατεύθυνση για Μαζαρακιά και Καρτέρι.

 

ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΛΙΜΑΝΙ:
Ηγουμενίτσα (34km)
(Είσοδος/έξοδος Εγνατίας Οδού, σύνδεση με Ευρώπη μέσω Ιταλίας)

ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ:
Άκτιο Πρέβεζας (70Km), Κέρκυρα, Ιωάννινα (100Km)